Modele de unghii cu gel la picioare

Important! Placa de Unghii de PE picioare, de regulă, scurtă, Dar Sub un Sacou este posibil să crească puțin. În acest caz, este suficient 2 mm. tot ce este mai lung, este riscant să arăți ridicol. Dacă Cine place aspectul français al unghiilor, dar nu ești ADEPTA dungilor colorate, atunci acest modèle encontre se potrivește Perfect! Înlocuiește dungile cu Linii Punctate, DIN buline mai mici sau mai mari, și ai o alternativă de succes la Clasicul modèle dungat! O altă tendință-designul Lunar al lacului gel-lac, în Fotografie și în viață, arată uimitor. Principalul lucru nu este să lași Gaura goală, altfel Sitiera riscul de a deschide o defecțiune unghiilor unui outsider. O semilună Albă, de Aur sau de Argint este ceva care este la modĂ și se potrivește oricărei Culori de bază. Pentru ca manichiura ta français să iasă DIN tipare, adaugă-i un MIC detaliu PE una dintre Unghii, preferabil PE degetul inelar, iar efectul va fi deosebit. Totul este permis: potï adăuga Flori, inimi ori Alte simboluri care vor da un plus de frumusețe manichiurii Tale. Celor dintre voi cărora modelul de Unghii français nu Li se potrivește cu personalitatea puternică, vă Propunem un altfel de français: în Culori tari, Uni, contrastante, Cu Linii frânte, nu drepte, Care să iasă Complete DIN tipare! Pentru femeile Care preferǎ unghiile scurte, în pénentul celor Lungi, și Care au impresia că modelul de Unghii français nu se pretează la lungimea unghiilor Lor, vă Propunem următorul modèle: o dungă colorată aplicată în Vârful unghiei, nu neapărat drept, ci mai degrabă PE o jumătate de vârf, va da un aspect neașteptat de lungime unghiilor! O altă opțiune universală, care poate fi combinată cu orice îmbrăcăminte și accesorii. Dar asigurați-vă că culorile sunt în Armonie cu pantofii.

Pedichiura cu mai multe Culori este una dintre cele mai populare tendințele couleurje 2017 an. nu este necesar să utilizați o singură culoare de lac de Unghii pe toate unghiile. Pofantaziruet. Puteți folosi 3-5 Culori diferite atunci Când combinați în același timp. Puteți alege mai multe nuanțe de aceeași culoare-de la Lumina la întuneric. Când Vine vorba de combinații de Culori PE Unghii, posibilitățile sunt nelimitate! Dacă vrei să păstrezi aspectul clasic al acestui astuce de manichiură, potï vopsi Integral unghia de PE degetul inelar cu ojă cu sclipici. Aspectul va fi foarte élégant. Dacă ai crezut că modelul de Unghii français se rezumă doar la o Linie, nu ai văzut încă modelul cu Două Linii! Cât de simplu potï Crea un aspect Atât de șic! Alternativ, puteți rula Numai pe Unghii Lunare pedichiura Turmares FAC alții monofonice. Lacul de Unghii Care conține sclipici poate fi un Adevărat aliat atunci Când Vrem o manichiură français inedită. Orice combinație de ojă cu sclipici și un ton asemănător de culoare, Dar mată, DAU rezultate incredibile! Principalul tehnologie de Moda în acest an-Feng Shui. Maeștrii de Unghii deja UAI în considerare datoria Lor de a identification unul sau Două degete DIN tema Generală a pedichiurului.

Acest lucru se poate face nu numai cu un gel-lac de culoare contrastantă, Dar și cu ajutorul unor MODELE diferite. Astăzi în tendință: culorile ne reprezintă cel mai bine! Fie că vorbim de vestimentație, de Culoarea părului ori de culorile în care ne vopsim unghiile, totul face parte din personalitatea noastră și le purtăm cu mândrie. Îndrăznește să duci français-UL mai departe și să-l personalizezi așa cum vrei tu! Deși au fost un Trend în anii precedenți, BA încă unul adoptat și de vedete și influenceri precum Rihanna, unghiile Lungi la picioare nu sunt nici igienice, nici foarte estetice.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.